בלוג הביטוח המקצועי בישראל

מדיניות פרטיות

האתר המקוון www.neto-insurance.co.il (להלן: האתר) שומר בקפדנות על פרטיותם של הגולשים בו וממליץ לכל גולש לקרוא את מדיניות הפרטיות שלנו בטרם התחלת הגלישה.

הרשמה לשירותי מפרסמים באתר

כחלק מתהליך ההרשמה לאתר, כמו גם בעת השארת פרטים לצורכי יצירת קשר עם החברות והעסקים המפרסמים אצלנו, תידרשו להקליד מידע אישי כגון מספר תעודת הזהות שלכם, מספר טלפון, כתובת דוא"ל ו/או כתובת מגורים ואת מספר כרטיס האשראי (יידרש רק כאשר מדובר בתהליך רכישה). חלק מהשדות הינם שדות חובה – שדות שאם לא תמלאו אותם לא תצליחו להמשיך בתהליך. אנחנו מתחייבים להעביר למפרסמים רק את המידע ההכרחי ליצירת קשר או לקבלת השירות שלהם.

חשוב לזכור: בחירה באפשרות של הרשמה לאתר באמצעות חשבון הפייסבוק שלכם יביא לכך שמידע מסוים יועבר מחשבון הפייסבוק לאתר שלנו – וזאת על פי מדיניותה של חברת פייסבוק). המידע שיועבר: שם מלא, גיל, מין, תמונת הפרופיל שלכם ומידע כללי אחר.

ההשלכות של הרשמה לאתר

בהרשמה לאתרנו אתם מאשרים לנו קבלת פרסומים שונים באמצעות הדוא"ל ו/או הודעות טקסט (SMS). בכל שלב תוכלו לשלוח לנו בקשה להפסיק את משלוח ההודעות ונעשה זאת באופן מיידי.

חשוב לדעת, כי המידע שאתם מוסרים, לרבות רכישות שביצעתם, מאמרים שקראתם, פרסומות שעניינו אתכם, מיקום המחשב שלכם, פרטי אמצעי התשלום ועוד – נאגר במלואו בשרתי החברה. אנחנו מתחייבים שלא לבצע כל שימוש לרעתכם במידע זה. אם ייעשה שימוש כזה או אחר במידע, זה יהיה רק על מנת:

  • לאפשר לכם להשתתף בפעילויות, פורומים ומשחקים שונים המועלים מדי פעם באתר.
  • לבטל שירותים ו/או תכנים שאינם רלוונטיים עבורכם ומאידך – להמשיך להציע לכם שירותים ותכנים שיכולים להיות רלוונטיים.
  • ליצור עבורכם אזורים פרטיים באתר על פי ההעדפות שלכם.
  • לדאוג שהמודעות שיופיעו לפניכם תהיינה כאלה שמתאימות לתחומי העניין שלכם.
  • לשלוח לכם הודעות ב-SMS ו/או בדואר האלקטרוני מאיתנו או ממפרסמים מטעמנו (ללא העברת הפרטים האישיים שלכם) – אלא אם כן תבקשו מאיתנו להפסיק את השירות.
  • לדאוג לתפעולו התקין של האתר ולהמשיך לפתח אותו לטובתכם.
  • להעביר מידע סטטיסטי אודות הפעילות באתר לצד שלישי.
  • למטרות נוספות אשר אינן עומדות בסתירה למדיניות הפרטיות הזאת או לתנאי השימוש באתר.

מדיניות מסירת מידע

כבעלי האתר ומנהליו אנחנו מתחייבים שלא למסור מידע אישי שלך לגורם שלישי, בין אם נמסר לנו על ידך ובין אם נאסף על ידינו, פרט למקרים הבאים:

  • אם אתם אלה שפרסמתם את הפרטים ביוזמתכם.
  • אם ביצעתם רכישה של מוצרים או שירותים מאתרים שנמצאים בבעלות השותפים העסקיים שלנו או השתתפתם בפעילויות שונות באתרים אלה – נעביר את המידע הרלוונטי לשותפים שלנו לטובת השלמת הפעולות שרציתם לבצע או לטובת המשך שמירה על קשר.
  • אם תפרו אחד או יותר מתנאי המדיניות של האתר, תעשו באתר שימוש בניגוד לתנאים שקיבלתם עליכם במועד הרשמתכם או תפעלו בניגוד לחוק – נהיה רשאים להעביר את המידע האישי שלכם על פי מה שיידרש.
  • אם תהיה מחלוקת / חוסר הסכמה או אם ייפתחו הליכים משפטיים בין בעלי האתר וביניכם אשר במסגרתם נקבל צו בית משפט אשר ידרוש העברת מידע אישי שלכם – נהיה רשאים להעביר את המידע הנדרש.
  • במקרה בו יתקיים חשש בר קיימא לפגיעה בכם או בצד שלישי והעברת מידע אישי שלכם תוכל למנוע את הפגיעה – נהיה רשאים למסור את המידע.
  • אם האתר יעבור לבעלות חדשה או יתמזג עם גורם אחר – יהיו בעליו רשאים להעביר את פרטיכם האישיים ואת כל המידע שנאסף אודותיכם באמצעות האתר ושותפיו, וזאת כמובן בהנחה שהבעלים החדשים ישמרו על אותה מדיניות פרטיות בדיוק.

איסוף מידע באמצעות Cookies

גלישה באתר שלנו, כמו ברוב האתרים הגדולים, כרוכה בשתילת Cookies – טקסטים אשר הדפדפן של המחשב שלכם מייצר בפקודת שרתי האתר. עם סגירת הדפדפן חלק מה-Cookies נשמרים על גבי הכונן הקשיח של המחשב, ומשמשים עבורנו לקבלת מידע על האתר ממנו הגעתם לאתר שלנו, על פרק הזמן ששהיתם באתר ועל התכנים בהם צפיתם. אם אינכם מעוניינים באיסוף המידע האוטומטי הזה, אתם יכולים לגשת להגדרות הדפדפן ולבטל את שתילת ה-Cookies במחשבכם.

חשוב לזכור:

  • ביטול השימוש ב-Cookies עלול לחסום בפניכם את האפשרות לעשות פעולות מסוימות באתר שלנו.
  • אנחנו עובדים עם שותפים עסקיים, ושירותיהם של שותפים אלה ניתנים על ידי המחשבים שלהם. לכן, ייתכן כי מדיניות הפרטיות שלהם שונה משלנו, וחשוב שתבדקו אותה לפני שתמסרו להם מידע אישי. כמו כן, גם החברות השותפות עובדות באמצעות שתילת Cookies במחשבים שלכם לטובת איסוף מידע על הרגלי הגלישה ואודות נתוניכם הדמוגרפיים (גיל, מין, תחומי עניין). מידע זה נאסף אך ורק על מנת לטייב את התכנים שאתם נחשפים להם ולהתאים אותם בצורה כמה שיותר מדויקת לנתונים האישיים שלכם. בכל מקרה – ביטול האפשרות לשתילת Cookies תמנע גם את איסוף המידע הזה.

איסוף נתונים ואבטחת מידע

האתר שלנו אוסף נתונים סטטיסטיים שונים עליכם, אשר מיועדים לטובת ניתוח, מחקר ובקרה על האתר עצמו. נתונים אלה אינם מזוהים איתך באופן אישי, אלא הם כלליים לגמרי, ונועדו לצרכים אלה בלבד.

אנו עובדים גם עם חברות אבטחת מידע לטובת הגנה על מאגרי הנתונים של האתר, אולם חשוב לדעת כי אנחנו לא יכולים להבטיח שהאתר מוגן לחלוטין בפני פריצות של האקרים או מפרי חוק.

הזכות לעיין במידע

על פי חוק הגנת הפרטיות (1981) – כל אדם זכאי לעיין בכל מאגר שבו קיים מידע אודותיו. אם אתם חושבים שהמידע שנאגר אודותיכם אינו נכון או שהייתם רוצים שהוא לא ייאגר כלל – אתם יכולים לדרוש לשנות אותו או למחוק אותו לחלוטין מהמאגר.

הזכות לשנות את מדיניות הפרטיות

אנחנו כבעלי האתר ומנהליו רשאים לשנות את מדיניות הפרטיות של האתר בהתאם לצרכינו. כאשר השינויים יהיו מהותיים ותוכל להיות להם השפעה עליכם – הננו מתחייבים לפרסמם בדף הבית של האתר.

 

 

אדיר דיין

אדיר דיין

יזם, סוכן ביטוח, משווק פנסיוני בכיר ומייסד מרכז המומחים לביטוח ופיננסים, אחת מסוכנויות הביטוח הגדולות והמובילות בישראל. בזכות יכולותיו המרשימות ויוצאות הדופן, פיתח אדיר טכנולוגיה חכמה בתחום הביטוח אשר הובילה למהפכה וחסכה לציבור מיליוני שקלים בשנה.

בדיקת תיק ביטוח בריאות
בדיקת תיק ביטוח פנסיוני
החזר מס לשכירים
fffff